Grote of kleine onderhoudsbeurt

Is uw auto toe aan een grote of kleine beurt dan kunt u deze laten uitvoeren bij Automat Raalte. Ons team heeft de expertise in huis om de grote of kleine beurt vakkundig uit te voeren.

Wanneer is het tijd voor een autobeurt?

De meeste nieuwe auto’s geven tijdig aan wanneer uw auto toe is aan een onderhoudsbeurt. Geeft uw auto dit niet aan dan vindt u alle informatie in het onderhoudsboekje wat bij de auto hoort

Tijdens een autobeurt worden (afhankelijk van een grote beurt of kleine beurt) alle elementen in, om en onder de auto + de onderdelen onder de motorkap gecontroleerd.

Werkzaamheden kleine beurt

Het is raadzaam 1 keer per jaar een kleine beurt te plannen. Wat de exacte werkzaamheden zijn verschilt per auto maar in basis wordt de auto onder andere gecontroleerd op:

Tijdens de kleine beurt verzorgen wij verder de vervanging van olie en filters zoals het oliefilter en het luchtfilter.

Kleine of grote beurt auto omgeving Raalte en Deventer

Werkzaamheden grote beurt

De grote beurt is (logischerwijs) een uitbreiding van de kleine beurt. Uw auto wordt op tientallen punten gecontroleerd. Verder zorgen wij voor vervanging van:

  • olie
  • filter (olie-, lucht-, interieur-, en brandstoffilters)
  • bougies

Combinatie met de APK Keuring

Vaak voeren wij de kleine of grote beurt van de auto uit in combinatie met de APK Keuring. Klanten kiezen voor deze combinatie omdat de auto dan toch bij ons in de werkplaats staat. U slaat twee vliegen in één klap: de auto is APK gekeurd en heeft weer een onderhoudsbeurt gehad.

Gang van zaken bij reparatiepunten

Uiteraard is het mogelijk dat wij tijdens een kleine of grote beurt problemen vinden. In dat geval nemen wij altijd contact met u op om dit door te spreken.

Wij informeren u over de problemen en de eventuele gevolgen. Ook krijgt u van ons een gerichte prijsopgave waarna u voldoende informatie heeft om een gefundeerde beslissing te nemen.

Afspraak maken voor een onderhoudsbeurt?

Wilt u een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt aan uw auto. U neemt contact met ons op door te bellen met 0572-357053 of door te mailen.

 

 

Contact Automat Raalte

Geen zorgen, wij gaan uiterst zorgvuldig met uw gegevens om.