Ruitenwissers vervangen

Problemen met de ruitenwissers van uw auto? U kunt bij Automat Raalte terecht voor zowel de aanschaf van nieuwe ruitenwissers als de montage van ruitenwissers.

Problemen met ruitenwissers

Heeft u problemen met de ruitenwissers van uw auto:

  • Worden de ruiten van uw auto nooit helemaal schoon wanneer u de ruitenwissers gebruikt?
  • Trekken de ruitenwissers strepen op de ruiten
  • Maken de ruitenwisser lawaai wanneer u ze aan hebt aangezet
  • Laten de wisrubbers aan het einde van een wisser los?
  • Stuiteren de ruitenwissers over de ruit?

Grote kans dat uw ruitenwisser toe is aan vervanging. Komt u bij ons op locatie dan verzorgen wij professionele vervanging.

Ruitenwissers vervangen Deventer, Raalte

Waarom is de ruitenwisser kapot?

Een ruitenwisser is onderhevig aan slijtage. Gemiddeld maakt een ruitenwisser zeker 150.000 bewegingen in zijn ruitenwisserleven. Niet vreemd dus dat er slijtage ontstaat. Na verloop van tijd neemt de kracht simpelweg af.

Ruitenwissers laten vervangen

Het is mogelijk om zelf uw ruitenwissers te vervangen. In dat geval bestelt u de ruitenwissers via onze webshop of u haalt deze op in onze winkel. Vervolgens u installeert u deze zelf.

Ziet u dit niet zitten dan laat u de ruitenwissers vervangen door de professionals van Automat Raalte. Wij adviseren u over de juiste ruitenwissers en installeren deze ook direct.

Contact opnemen

Wilt u advies m.b.t. tot uw ruitenwissers of wilt u uw ruitenwissers laten vervangen. Neemt u gerust contact met ons op of kom bij ons langs aan de Westdorplaan 126 in Raalte.

 

Contact Automat Raalte

Geen zorgen, wij gaan uiterst zorgvuldig met uw gegevens om.