Trekhaken

Een trekhaak laten monteren onder uw auto? Automat Raalte verzorgt de verkoop en montage van trekhaken.

Kwalitatief goede trekhaak essentieel

Wilt u een trekhaak laten monteren omdat u een caravan of aanhanger of fietsendrager wilt mee nemen? Een goede trekhaak is essentieel omdat dit de belangrijkste verbinding is tussen de auto en de andere materialen.

Soorten trekhaken

Trekhaken zijn er in diverse soorten en maten. Niet alle soorten zijn geschikt voor alle auto’s. Dit hangt af van het automerk en de leeftijd van de auto. Verder heeft u de keuze tussen:

  • Permanente vaste trekhaken
  • Afneembare of wegdraaibare trekhaken

Montage trekhaken Automat Raalte

Verlichting en kabelsets

Bij het aansluiten van de trekhaken heeft u de keuze tussen een:

  • 7-polige kabelset
  • 13-polige kabelset

Bij een 7 polige kabelset wordt enkel basisverlichting doorgegeven voor fietsendragers. Een 13 polige kabelset geeft daarentegen continue stroom, ideaal wanneer u bijvoorbeeld wilt dat de koelkast in de caravan ook draait.

Het juiste trekgewicht bepalen

Belangrijk is dat uw auto voldoende trekkracht heeft voor het materieel wat u mee neemt achter de auto. Wij monteren enkel en alleen trekhaken die voldoen aan de strengste op het gebied van veiligheid. Mocht u hier vragen over hebben dan informeren onze medewerkers u graag.

Parkeersensoren en een trekhaak

Heeft u of wilt u parkeersensoren in combinatie met een trekhaak dan is het belangrijk dat u de juiste trekhaak kiest. Dit hangt af van het type trekhaak wat u kiest namelijk. Afhankelijk van uw autotype adviseren wij u op maat.

Gebruik maken van onze diensten

Wenst u gebruik te maken van onze diensten? Neemt u dan contact met ons op.

 

Contact Automat Raalte

Geen zorgen, wij gaan uiterst zorgvuldig met uw gegevens om.