Verkoop + Montage Achteruitrijcamera

Automat Raalte verzorgt de verkoop inclusief montage en inbouw van achteruitcamera in uw auto.

Onbezorgd inparkeren met een achteruitrijcamera

Zeker weten dat u geen schade maakt wanneer u uw auto inparkeert? Vindt u inparkeren lastig zeker wanneer er weinig parkeerruimte is. Door te kiezen voor de inbouw van een achteruitrijcamera voorkomt u schade aan uw auto of bestelbus.

De functie van een achteruitrijcamera

Een achteruitrijcamera is er verschillende vormen en maten. In basis komt het er op neer dat u in de auto kunt zien wat er achter de auto gebeurd. Ideaal wanneer u zich onzeker voelt over het inparkeren of wanneer u grotere voertuigen bestuurd.

Inbouw en montage achteruitrijcamera Raalte, Deventer

Verkoop van achteruitrijcamera’s

Zowel in de webshop als in de winkel van Automat Raalte kunt u terecht voor de aanschaf van een achteruitrijcamera. Komt u bij ons in de winkel dan adviseren wij u uitgebreid over de mogelijkheden passend bij uw auto.

Montage van de camera

Ziet u het niet zitten om de camera zelf in te bouwen? Geen enkel probleem. De kracht van Automat zit in het feit dat wij naast de verkoop ook de inbouw van uw achteruitrijcamera regelen.

Combinatie met parkeersensoren

Het is mogelijk te kiezen voor de combinatie van een achteruitrijcamera en parkeersensoren. Naast de beelden van de achteruitrijcamera produceren de parkeersensoren een geluidssignaal wanneer u een object nadert. De combinatie van deze auto onderdelen zijn bij uitstek geschikt voor grotere voertuigen als campers, bedrijfswagens en bestelbussen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de aanschaf en/of montage van een achteruitrijcamera in uw auto. Neem gerust contact met ons op.

 

Contact Automat Raalte

Geen zorgen, wij gaan uiterst zorgvuldig met uw gegevens om.