Fietsendragers

Passende fietsendrager kopen voor uw auto of bestelbus? Automat Raalte verzorgt de verkoop en montage van fietsendragers.

Verkoop en montage van fietsendragers

Nederland is bij uitstek een fietsland. In onze vrije tijd trekken wij er graag op uit met de fiets. En niet altijd in onze eigen omgeving. Ook op een weekendje weg of in de vakantie nemen we graag onze eigen fietsen mee. Een goede passende fietsendrager is dan ook onmisbaar. Maar hoe vindt u de voor u geschikte fietsendrager? Bij Automat Raalte vind u altijd de juiste fietsendrager door een deskundig advies.

Welke fietsendragers zijn er?

In z'n algemeenheid zijn er drie typen fietsendragers:

  • Fietsendragers gemonteerd op de trekhaak
  • Fietsendrager op de achterklep
  • Fietsendrager op het dak

De fietsendrager op het dak is doorgaans het goedkoopst.

U moet echter rekening houden met de hoogte van de fietsen op het dak bij parkeergarages en tunnels. De fietsen op het dak vangen bovendien veel wind waardoor u veel meer last hebt van lawaai en gebruikt uw auto meer benzine.

Een ander nadeel is dat het monteren van de fietsen op het dak wat lastiger is. Een voordeel van de fietsendrager op het dak is dat u makkelijk bij de kofferruimte van uw auto kunt komen.

 

Fietsendragers elektrische fietsen Raalte en Deventer
Fietsendrager kopen Raalte en Deventer

Elektrische fietsen en gewicht

Bij het kiezen van een drager voor een elektrische fiets is het gewicht van de fiets bepalend voor de keus van een drager. Belangrijk is vooral de maximale kogeldruk. Dit wil zeggen de maximale druk van het aantal kilo’s op de trekhaak.

Ook het materiaal van de fiets kan de keuze voor een fietsdrager bepalen. Zo moet bij een fiets gemaakt van carbon een extra adapter geplaatst worden om te voorkomen dat het lichte carbon kapot gedrukt wordt. Uiteraard is elke fietsendrager op slot te zetten.

Merken fietsendragers bij Automat Raalte.

Het hoofdmerk fietsendragers bij Automat Raalte is het topmerk Thule. Thule garandeert dan ook een no-nonsense garantie van maar liefst 5 jaar. Buiten het kwaliteitsmerk Thule leveren wij ook de volgende merken:

  • Movanext
  • Spinder
  • Twinnyload
  • Bosal

Gerelateerde informatie

Meer informatie vindt u hier:

Auto accessoires

Een uitgebreid assortiment auto accessoires

>> verkoop van autoaccessoires

 

Dakdragers

Verkoop van diverse soorten dakdragers

>> verkoop dakdragers

 

Onderhoud auto

Onderhoud aan uw auto laten uitvoeren?

>> verkoop en montage trekhaken

 

Meer informatie bij Automat Raalte

Loop eens binnen bij Automat Raalte voor een passend advies over fietsendragers. Wij kunnen u dan laten zien hoe u een fietsendrager op uw eigen auto monteert, welke accessoires er leverbaar zijn en hoe groot of klein opvouwbaar de fietsendrager is. Neem gerust contact met ons op.

 

Contact Automat Raalte

Geen zorgen, wij gaan uiterst zorgvuldig met uw gegevens om.