Velgen

Passende velgen kopen voor uw auto of bestelbus? Automat Raalte verzorgt de verkoop en montage van velgen.

Verkoop en montage velgen

Een mooie velg verhoogt de sierwaarde van uw auto. Ook het uiterlijk van uw auto kan enorm veranderen door het gebruik van een andere velg. Het kan het sportieve karakter van uw auto onderstrepen of juist het chique uiterlijk extra benadrukken. Wat voor u ook de voorkeur heeft, Automat Raalte heeft een ruime keus in velgen. En natuurlijk worden de velgen ook vakkundig gemonteerd bij Automat Raalte.

Ruim assortiment en merken in velgen

De keuze in merken en soorten velgen is enorm groot. En als u uw keus hebt gemaakt, dan wilt u ook graag zien hoe deze velg het uiterlijk van uw auto verandert. De website www.alcar.nl heeft een configurator, waarmee u een beeld krijgt van hoe de desbetreffende velg onder uw auto staat. Overigens kunt u dit ook invoeren op de configurator van www.ksc-import.nl

Verkoop velgen Deventer en Raalte

Welke velg is voor mij geschikt?

Het bepalen van de juiste maat velg voor uw auto is niet zo eenvoudig. U hebt hiervoor de juiste inch maat en de juiste breedtemaat van uw wielen nodig. Bovendien is het ook belangrijk de juiste ET-waarde te bepalen. Deze Einpress Tiefe bepaalt de bolling van de velg. Hierdoor weet u hoe ver een velg naar binnen valt of juist naar buiten steekt. Het mooiste is natuurlijk als het wiel de wielkast grotendeels vult.

Meer advies

Het is erg lastig om de juiste maat velgen te bepalen. Wilt u zeker weten dat u de juiste keus voor uw auto maakt? Loop dan eens vrijblijvend binnen bij Automat Raalte aan de Westdorplaan 126 in Raalte. Parkeren kan hier gratis voor de deur van de showroom. Wij geven u een advies op maat. Tevens kunnen wij de montage van de velgen voor u verzorgen.

Gerelateerde informatie

Gerelateerde informatie vindt u hier:

Auto accessoires

Een uitgebreid assortiment auto accessoires

>> verkoop van autoaccessoires

 

Banden

Verkoop van diverse soorten banden

>> verkoop banden

 

Onderhoud auto

Onderhoud aan uw auto laten uitvoeren?

>> verkoop en montage trekhaken

 

Meer informatie bij Automat Raalte

Mocht u nog vragen hebben over velgen of wilt u iets anders weten? Loop eens binnen bij Automat Raalte of neem contact met ons op.

 

Contact Automat Raalte

Geen zorgen, wij gaan uiterst zorgvuldig met uw gegevens om.