Verkoop + Inbouw Parkeersensoren

Voor de aanschaf en de inbouw van parkeersensoren kunt u terecht bij Automat Raalte. In onze winkel adviseren wij u uitgebreid over de juiste parkeersensoren voor uw auto. Vervolgens verzorgen wij ook de complete inbouw indien gewenst.

Waarom parkeersensoren?

Parkeersensoren zijn een ideaal hulpmiddel wanneer u veilig wilt inparkeren op lastige plekken. De parkeersensoren detecteren probleemloos kinderen, obstakels en beweging achter uw auto. Detecteert de sensor een obstakel wanneer u in parkeert dan krijgt u in de auto een signaal. Hierdoor neemt de kans dat u schade rijdt enorm af wanneer u achteruit in parkeert. Simpelweg omdat u tijdig gewaarschuwd wordt.

Trekhaak herkenning

Heeft u een trekhaak dan voorzien wij de parkeersensoren van trekhaakherkenning. Hierdoor wordt de uitstekende trekhaak meegenomen in de berekening van de auto tot een object.

Parkeersensoren: inbouwen, monteren en verkoop

Zelf inbouwen of laten inbouwen?

Uiteraard is het mogelijk om zelf uw parkeersensoren in te bouwen. Ziet u dit niet zitten dan verzorgt het team van Automat Raalte dit. Zodoende weet u zeker dat dit op professionele wijze gebeurd.

De voordelen van parkeersensoren

De voordelen van parkeersensoren op een rij:

  • De kans op schade tijdens het inparkeren neemt aanzienlijk af
  • U gaat met meer vertrouwen de weg op
  • U voorkomt eenvoudig ‘kleine ongelukken’

Combinatie met achteruitrijcamera

Vindt u enkel parkeersensoren niet voldoende? U kunt kiezen voor de combinatie met een achteruitrijcamera. Bij uitstek een veilige combinatie zeker voor grotere voertuigen als bestelbussen, campers en bedrijfswagens.

Contact

Het team van Automat Raalte adviseert u uitgebreid over de verschillende typen parkeersensoren. Indien u dit wenst verzorgen wij ook de inbouw. Wilt u meer informatie, neem direct contact met ons op!

 

Contact Automat Raalte

Geen zorgen, wij gaan uiterst zorgvuldig met uw gegevens om.