Verlichting auto

Op zoek naar passende verlichting voor uw auto of bestelbus? Automat Raalte heeft in haar assortiment diverse soorten verlichting (lampen) voor auto's. Behalve de verkoop verzorgen wij ook de inbouw van verlichting.

Met gepersonaliseerde verlichting kunt u een heel eigen uitstraling geven aan uw auto. Bij Automat Raalte kunt u kiezen uit diverse soorten verlichting met verschillende lichtopbrengsten.

Soorten verlichting

Wij hebben drie soorten verlichting voor u op een rij gezet:

Verlichting van Philips

Op de eerste plaats is er het bekende Eindhovense merk Philips. Deze fabrikant levert drie verschillende soorten verlichting. Ten eerste de Visionplus, met 60% meer lichtopbrengst. Ten tweede de Whitevision met 50% meer lichtopbrengst en tenslotte de Extreme vision met maar liefst 130% meer lichtopbrengst.

Dit zijn alle drie halogeenlampen met een wattage van 55 Watt. De originele verlichting kan gewoon door deze nieuwe verlichting vervangen worden. Hierdoor worden de kosten zo laag mogelijk gehouden.

Xenonverlichting auto raalte of deventer
Verlichting auto vervangen Raalte en Deventer

Xenonverlichting

De tweede mogelijkheid is om de originele verlichting te vervangen door Xenon. Weliswaar levert de Xenon maar 35 Watt, maar door de gasontladingslamp is de lichtopbrengst vele malen hoger.

Dit is bijna voor elk merk auto mogelijk. Echter in sommige gevallen is een relaiskabel noodzakelijk om foutmeldingen van de boordcomputer tegen te gaan. Voor de VW Golf 5 is deze kabel ook nodig vanwege het niet defect raken van de ruitenwissermotor.

LED Verlichting

De derde mogelijkheid is de LED verlichting. Hierbij is de lichtopbrengst vergelijkbaar met de Xenonverlichting. De LED-verlichting is verkrijgbaar in verschillende kleuren: 3000k, 5000K, 6000k. Bovendien zijn ze te leveren in 2 verschillende lampfittingen namelijk h4 en h7.

Xenon Verlichting Raalte

Aanbevelingen verlichting Automat Raalte

Wij geven u advies over de beste oplossing voor uw auto. Het is namelijk mogelijk dat uw auto met zowel Xenon als LED-verlichting niet door de APK-keuring komt. Laat u daarom van tevoren goed voorlichten.

Waarom Automat Raalte?

  • Vakkundige service
  • Deskundig advies over de verlichting passend bij uw auto
  • Klaar terwijl u wacht (de koffie en thee staan klaar)

Gerelateerde informatie

Gerelateerde informatie vindt u hier:

Auto accessoires

Een uitgebreid assortiment auto accessoires

>> verkoop van autoaccessoires

 

Trekhaken

Professionele verkoop en montage van trekhaken

>> verkoop en montage trekhaken

 

Onderhoud auto

Onderhoud aan uw auto laten uitvoeren?

>> verkoop en montage trekhaken

 

Meer informatie bij Automat Raalte

Mocht u nog vragen hebben over verlichting of wilt u iets anders weten? Loop eens binnen bij Automat Raalte of neem contact met ons op.

 

Contact Automat Raalte

Geen zorgen, wij gaan uiterst zorgvuldig met uw gegevens om.